Stolt sponsor af

Læger uden grænser

TLS Revision støtter organisationen Læger Uden Grænser, hvis formål er at udsende læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale til nødhjælpsprojekter til ofre for krige, naturkatastrofer og menneskeskabte katastrofer; forebyggelse og behandling af epidemier i lande og områder, hvor eksisterende behandlingssystemer er utilstrækkelige.

Siden dagen hvor TLS Revision blev grundlagt, har de støttet op om Læger Uden Grænser. Grundlaget er en stor forståelse for nødhjælpsorganisationen arbejde. Hver støtte er med til at redde liv, da det giver organisationen mulighed for at sende læger og sygeplejersker til katastrofe og kriser verdenen over. Hvert år sendes mere en 7.000 læger, sygeplejersker, jordmødre, logistikere og adet relevant personale i felten for at hjælpe der hvor behovet er.

Derfor giver det kun mening for TLS Revision at støtte så nobel en sag som deres.
"Vi har valgt at støtte Læger Uden Grænser siden første dag i TLS Revision. Det skaber mening og betydning at støtte så livsbekræftende formål som dette." - Per Nørgård Jensen, Indehaver & Revisor

Se mere

Stolt sponsor af

Lyngby Boldklub

Lyngby Boldklub er en dansk fodboldklub fra den nordkøbenhavnske forstad, Kgs. Lyngby, der spiller i 3F Superligaen. Deres hovedfokus er at drive en ambitiøs fodboldklub baseret på et bæredygtigt forretningsgrundlag, hvor de skaber stærke resultater for både klubben og vores partnere.

Under pandemien COVID-19 besluttede TLS Revision at støtte klubben, eftersom det var et samlingspunkt for både medarbejdere, kunder og netværk. Lyngby Boldklub er et sted, hvor fællesskabet eksisterer og netværker dannes. Hos TLS deles en fælles interesse for fodbold, og i den forbindelse gav det mening at sponsorere klubben.

"Jeg har altid haft interesse i fodbold. Vi er blevet sponsor af Lyngby Boldklub under pandemien, eftersom vi gerne ville støtte dem i en presset tid.” - Per Nørgård Jensen, Indehaver & Revisor

Se mere