TLS REVISION

Dine penge i mursten

TLS Revision udbyder solide ejendomsprojekter i danske vækstbyer, hvor efterspørgslen på boliger er stor og indbyggertallet voksende. På den måde hjælper vi investorer med at udnytte stordriftsfordelene, der ligger i at indkøbe store boligejendomme, som normalt er forbeholdt de største aktører på markedet. Din fordel er således, at du ikke selv skal bekymre dig om køb, finansiering, udlejning, vedligeholdelse og administration – det klarer TLS Revision.

Hermed får du gennem en passiv investering mulighed for at kombinere løbende udbytter med en attraktiv ejendomsopsparing, som hviler på en stærk drift og et konservativt budget. 

Hvilken type investorer henvender vi os til?
Ejendomsprojekter udbydes eksklusivt til TLS Revisions egne kunder, hvormed vi opnår en høj kreditvurdering og har større indsigt i investorernes økonomi.

Vores investeringer udgør et stærkt supplement til virksomhedsobligationer eller andre investeringer, som kan indgå i virksomhedsordningen. Foruden et særdeles konkurrencedygtigt afkast, sikrer vores projekter god risikospredning i enhver større investeringsportefølje.

Vi udbyder i gennemsnit 2-3 nye ejendomsprojekter om året. Ejendommene udbydes efter princippet først til mølle til interne kunder, som herefter tegner sig for ejerandele på mellem 10-20%.

Er du interesseret i ejendomsinvesteringer men endnu ikke kunde, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om mulighederne. 

Ejendomsadministration
For at sikre optimal drift på ejendomsinvesteringerne tilbyder TLS Revision endvidere ejendomsadministration. Dette indebærer at vi overtager al administration vedrørende ejendommen fra den bliver handlet og alle efterfølgende ydelser fra lejeopkrævning og rekvirering af håndværkere til refinansiering.

Hør mere om ejendomsinvesteringer her

4291 Ruds Vedby – Engvej

4660 Store Heddinge – Druelundsvej

4700 Næstved – Østerskovvej , Lov

6440 Augustenborg - Stavensbølgade

6440 Augustenborg – Hjortøvej, Fynshav

7171 Uldum – Åparken

8600 Silkeborg – Resdallund, Resdal Bakke 11 B-N

9240 Nibe – Troldkærvej, Sønderholm

Nørregade

Er du interesseret i at leje?
Opskriv på venteliste