Speciale i sundhedssektoren

Bygget på tillid

TLS Revision er en revisionsvirksomhed med speciale i tandlæger, læger og speciallæger.

TLS Revision består af revisorer og rådgivere, som har mange års erfaring inden for regnskabsområdet. Vores forskellige baggrunde, kvalifikationer og kompetencer danner det perfekte fundament for at kunne hjælpe netop dig med din forespørgelse. TLS Revision overvåger og formidler de nyeste tendenser inden for lovgivningen, ændringer og nyheder med relevans for revisionsbranchen.

“Vi lever i en verden, der konstant forandrer sig og derfor er det en nødvendighed at tilpasse sig for at kunne følge med udviklingen. Derfor sørger vi for at holde os ajour med den nyeste lovgivning og tendenser, således at vi sikre vores kunder den nyeste viden indenfor revisionsbranchen.” -  Per Nørgård Jensen, Indehaver & Revisor

Fast kontaktperson og højt service- og kvalitetsniveau
Hovedparten af vores kunder er selvstændige tandlæger, læger og speciallæger, men vores kundefokuserede tilgang giver os mulighed for også at hjælpe kunder udenfor sundhedsbranchen.

“Uanset om det er lægevikaren som skal købe sin første praksis eller den etablerede øjenlæge som har været selvstændig i over 20 år, så står vi klar til at hjælpe dem på vej.” - Lina Awaza, Revisor

Som kunde hos os får du en fast kontaktperson, der kender dig og din situation. Det sikrer et godt og personligt samarbejde med fokus på indsigt og indlevelse. Vores mål er at have glade og tilfredse kunder, ved at yde et højt service- og kvalitetsniveau. 

TLS Revision

TLS Revision er medlem af:
FDR – Foreningen for Danske Revisorer

Foreningen Danske Revisorer er en brancheorganisation for danske revisorer, som har mindre og mellemstore virksomheder som kunder. Medlemskabet hos FDR et et kvalitetstemplet, der sikrer vores kunder at vii er kompetente revisorer med flere års erfaring, da dette er et krav for optagelse. Som medlem af FDR er vi opdateret om nyheder vedrørende revisionsbranchen.

TLS Revision er medlem af:
Dansk Aktionærforening

Dansk Aktionærforenings er en non-profit forbrugerpolitisk interesseorganisation, der støtter medlemmerne i deres egenskab af aktionærer, investorer og pensionsopsparere samt arbejder for at forbedre deres vilkår. Som medlem hos Dansk Aktionærforening har TLS den nyeste viden og information om strategier og værktøjer til at vurderer og forvalte opsparinger m.m.

TLS Revision er medlem af:
Danske Udlejere

Danske Udlejere er en paraplyorganisation, der varetager grundejernes interesser. De arbejder bl.a. for en dansk lejelovgivning, der også beskytter udlejernes interesser, og som i højere grad matcher den lejelovgivning, man finder i det øvrige EU.

Danske Udlejere er repræsenteret i bestyrelsen for Grundejernes. Investeringsfond og deltager bl.a. i diverse udvalg nedsat af ministerierne. De er høringsberettigede og har derfor reel indflydelse, når der vedtages ny lovgivning på ejendomsområdet.


TLS Revision stolt sponsor af:
Lyngby Boldklub
Læger Uden Grænser

Revisor / Indehaver

Per Nørgård Jensen, HDR 
Per@tlsrevision.dk
Dir. Tlf: 44 227 441

Revisor

Kim Corneliussen - Revisor
kim@tlsrevision.dk
Dir. tlf. nr. 44 22 74 42

Revisor

Lina Awaza Revisor
Lina@tlsrevision.dk
Dir. tlf. nr. 44 22 74 44

advokat

Lars Holm Rasmussen
Samarbejdspartner – advokat

Tilknyttet medarbejder

Terkel Gamst
Tilknyttet medarbejder – teknisk medarbejder, teknisk rådgiver og vicevært
Dir. Tlf: 44 227 440